miercuri, 5 noiembrie 2008

Discursul din 30 noiembrie - lansarea candidatilor pentru judetul Giurgiu

Vã multumesc pentru participare în numele comitetului de coordonare. Totodatã, permiteti-mi sã vã multumesc pentru interesul pe care-l manifestati cu prilejul acestui important eveniment pentru Organizatia PSD Giurgiu. Azi, lansãm campania la nivel national! Astfel de actiuni au loc în toatã tara. Permiteti-mi sã introduc în scenã actorii acestei reuniuni. Este vorba despre candidatii propusi de Organizatia PSD Giurgiu, pentru cele patru colegii de deputati si cele douã colegii de senatori. Sunt oameni pe care-i cunoasteti.
Asadar, la colegiul 1 pentru municipiul Giurgiu, candidatul nostru la deputati este Mãdãlin Voicu. Probabil, fiecare candidat o sã vã transmitã câte un mesaj, dupã momentul prezentãrilor. Colegiul 2, ceea ce înseamnã localitãtile din împrejurimile orasului, d-ra Anca Opre - lector universitar. Pentru colegiul 3, un om pe care sunt sigur cã îl cunoasteti, dl. Ionel Dinu. La colegiul 4, candidat este actualul vicepresedinte al Consiliului Judetean, Tudorel Tone. Pentru functia de senator pe colegiile 3 si 4, Cristian Marciu.
Oameni buni, ne aflãm în fata unui moment important pentru Organizatia PSD Giurgiu, asa cum spuneam, si pentru cel mai mare partid al acestei tãri. A venit momentul sã ne mobilizãm, sã arãtãm cã se poate, sã ne unim fortele! Este nevoie ca fiecare dintre noi sã punã umãrul, astfel încât, la sfârsitul acestei campanii, pe data de 30 noiembrie, sã fim învingãtori, sã putem avea guvernul nostru, ministrii nostri, prefectul nostrul în judetul Giurgiu. Asta este tinta pe care trebuie sã o avem. Este greu, dar nu imposibil. Trebuie sã demonstrãm cã si la nivelul acestei organizatii, PSD a rãmas o fortã. Trebuie sã ne “batem” pentru a ajunge la linia de sosire, pe pozitia întâi.
Au existat disfunctionalitãti în organizatia noastrã, este si asta un handicap, dar cred cã fiecare în viatã a trecut prin momente bune si rele si a mers mai departe. Acelasi lucru trebuie sã se întâmple si la nivelul Organizatiei PSD Giurgiu.
Sunt sigur cã sunteti angrenati în realitatea vietii politice, mai cu seamã în politica PSD, sigur aveti în interiorul dumneavoastrã crezul social-democrat, pentru cã majoritatea primarilor ati trecut prin momente grele, dar ati mers mai departe, cu PSD. Acelasi lucru sã-l facem cu totii acum si sigur vom fi mai puternici. Numai astfel, pe 1 Decembrie vom reusi sã serbãm Ziua Nationalã a României si victoria în alegeri. Asa sã fie!

Niciun comentariu: